Ahşap Ayaklı Tel Sandalye

Sandalye İmalatçı

Sandalyeler, kişisel tercihlere göre tasarlanıp, üretilebilen ürünlerdir. Ticari alanlarda sıklıkla kullanılan sandalyeler, genel olarak mekânın tarzına göre tasarlanmakta ve belirli bir üretime göre düzenlenmektedir. Günümüz şartlarında irili ufaklı, bambaşka tarzlara sahip pek çok sandalye modeli bulunmaktadır. Bu modellerin paralel tasarım stilleri de giderek artmaktadır.

Çeşitli sandalyelerin tasarımını ve üretimi yapan kişilere ise sandalye imalatçı denilmektedir. Bünyesinde çok fazla sandalye imalatçısı bulunan pek çok şirket ve firma arasından en çok tercih edilen Theia Tasarım şirketi, sandalye imalatçıları ile sizler için en kaliteli ve en göz alıcı tasarımları yapmaya son sürat devam etmektedir.

Neden Sandalye İmalatçı?

Sandalye tasarımlarını ve üretimlerini sandalye imalatçılarına yaptırmanın pek çok nedeni bulunmaktadır. Bu nedenler aşağıdaki gibidir:

  • Titiz Boyama: Boya, sandalyeyi ön plana çıkartan en önemli unsurlardan birisidir. Sandalye imalatçıları bünyesinde pek çok çeşit renkte boyalar bulundurmaktadır. İsteğe göre seçilen boyalar ile boyama işlemleri yapılmaktadır. Boyama işleminden önce ince zımpara ile malzeme üzerinden geçilir ve daha sonrasında astar boya yapılır. Astar boya sonrasında ise seçilen boya ile sandalye boyanır. Boya uygulandıktan sonra üzerinden vernik ile geçilir ve belirli bir süre kurumaya bırakılır. Boya kuruduktan sonra diğer aşamalara geçilmektedir.
  • Kalite ve Sağlamlık: Sandalye imalatçıları tarafından üretilen sandalyeler, oldukça kaliteli ve sağlam ürünlerdir. Sandalyelerin belirli bir basınç ve ağırlığa dayanabilmesi için özel olarak üretilmiş olan kalite kontrol makineleri kullanılmaktadır. Üretim aşamasında ise kaliteli tutkallar kullanan sandalye imalatçıları, kullanıcı hatası olmayan bütün problemler için ücretsiz destek verebilmektedir.

Hepsi ve daha fazlası için Theia Tasarım şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sandalye İmalatçı Fiyatları

Sandalye imalatçı fiyatları, verilen işçilik ve emeğe göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda, imalatçı tarafından yapılacak olan sandalye modeli ve çeşidi de fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Bu sebeplerden ötürü sandalye imalatçı fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Sandalye imalatçı fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi için Theia Tasarım şirketi ile iletişime geçebilir ve anlık bilgilerden sosyal medya hesabımızı takip ederek haberdar olabilirsiniz.