İstanbul Sandalye Fabrikası

İstanbul Sandalye Fabrikası

İstanbul sandalye fabrikası kamuoyu tarafından yaygın şekilde aranan kurumlardan biridir. İnsanlar mobilya ve çeşitli gereksinimlerini karşılarken üretici firmalar ile kontak kurmak isterler. Üretici firmalar genellikle fabrika ve imalatçı konumda olması sebebiyle mobilya alıcılarının daha fazla ilgisini çeker. Günümüzde ürün satın alırken kaliteli olmasının haricinde fiyatlarının uygun olması arzulanmaktadır. Bu nedenle fabrikasyon veya üretici firmalar rağbet görmektedir. Kurumumuz yıllardır mobilya sektöründe bulunan işinin ehli firmalardan biridir. İmalat aşamasına hakim olan Theia Tasarım sandalye fabrikası olarakta bilinir. Bu nedenle firmamız içerisinde yüzlerce mobilya türü mevcuttur. Renk çeşitlerinin haricinde dekorasyonu farklı kılacak modellerimiz mevcuttur. İhtiyacınız olan adedi, modeli, rengi belirtmeniz yeterli olacaktır. Firmamız içerisinde yer alan sandalye modellerine ister mağazalarımızdan isterseniz online kataloglarımızdan erişebilirsiniz.

İstanbul sandalye fabrikası olarak bilinen Theia Tasarım uzun yıllardır sektörde varlık gösterilmektedir. Şirketimiz mobilya ile ilgili her ayrıntıya vâkıf olması nedeniyle deneyimli yapıya sahiptir. Bu nedenle şirketimiz içerisinde yer alan modellerimiz çeşitli ve oldukça zengindir. Fiyat performans dengesine göre oldukça makul seçenekler ile size sunulmaktadır.

Sandalye alırken dikkat edilmesi gereken birçok ayrıntı mevcuttur. İlk olarak alınan sandalyenin konforlu ve rahat olmasına özen gösterilmelidir. Saatlerce üzerinde oturulan sandalyeler bel ağrısı yapmayan, sancı bırakmayan konfora sahip olmalıdır. İkinci olarak dikkat edilmesi gereken husus kaliteli ve uzun ömürlü olmasıdır. Sandalyeler genellikle plastik, ahşap ve demir gibi materyaller ile üretilir. Üretim esnasında kullanılan malzeme kalitesinin kötü olması sonucunda negatif durumlar görülür. Kullanılan sandalyenin yamulmaması ve ayaklarının sağlam olması gerekir. Özellikle ahşap sandalyelerin birçoğu maalesef kısa süre içerisinde kırılabilmektedir. Sandalye seçiminde son ayrıntı ise fiyat ve model seçeneğidir. Tercih edilen sandalyelerin modellerinin dekoratif açıdan estetik görünüme sahip olması gerekir. Şık, estetik ve mimari açıdan göze hitap eden sandalyeler sayesinde evinizi veya işyerinizi hoş hale getirebilirsiniz. Theia Tasarım bünyesinde yer alan sandalyeler sayesinde arzuladığınız dekorasyona erişmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca firmamız bünyesinde sadece sandalye grubu ürünler bulunmaz. Akla gelen birçok mobilya grubu ürün Theia Tasarım bünyesinde yer alır.