Kafe Masa Takımı

Kafe Masa Takımı

Theia olarak 2004 yılı itibariyle sektörde en özgün ve de kaliteli ürünleri üretmekte özen gösteriyoruz. Bu özgün ve kaliteli ürünler için standartlarına göre fiyat belirleyerek hedeflerimize ulaşmak en önemli planımız. Başarılarımıza doğru yürürken “the shine of life” mottosuyla yolumuza ışık tutuyoruz. Üretimlerimizde insanlara, çevreye ve değerlere dikkat vererek hangi yollardan geçtiğimiz unutmadan güven vererek, hissiyatla ilerliyoruz. Bu noktalarda bizim rehberliğimiz gerçekleşiyor ve birlik beraberlik dolu bir süreç başlıyor.

Tel sandalye, kafe masa takımları endüstrisi üzerinde inovatif ,bireysel ve kurumsal bir yönelimle en öncü firmalar arasındayız. Üretimde uzman bir ekiple birlikte sizler için en iyisini düşünerek tasarlamak için çok emek veriyoruz. Bu çalışmalardaki en önemli amacımız siz müşterilerimizin refah ve konforunu arttırmak. Farklı seçimlere ve yaşayış tarzlarına ayak uydurarak çok geniş model yelpazesine sahibiz. Bize bu enerjiyi sizlerin sorunsuz kullanımı ve memnuniyet sağlıyor.

Kafe Masa Takımı ile Kaliteli Görünümler

Üretim sahalarımızda sizler için tasarlanan modellerin üretiminde doğayı düşünerek sürdürülebilir malzemelerden kullanıyoruz. Sizler için çok kullanım alanlı, ergonomik, özgün, zarif ve uzun ömürlü masa takımları üretiyoruz. Bu benzersiz takımları evinizin iç veya dış mekanında kullanabilirsiniz. Yada bir kafe işletmeniz varsa iç ya da dış mekanında kafe masa takımı olarak tercih edebilirsiniz.

Kafe Masa Takımlarının tercih sebeplerinde biri malzemesi dolayısıyla hem çok şık, dekoratif ve ekonomik olmasıdır. Toz tutma, leke gösterme ya da dökülme gibi sorunlar yaşatmadığı için işletmelerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz Ölçüleri alıp bize sunmanız yeterlidir. Firmamız 4 kişilik 130x70, 4 kişilik 70x70, 6 kişilik 130x70 gibi ölçülerde üretim göstermektedir. Ayrıca 2 kişilik 60x60 gibi bir ölçü de mevcut. Model olarak ise indian, marble, redden, sydney, barok gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Desen olarak klasik beyaz, mermer desenli yada ahşap desenli ürünlere sahibiz. Takıma dahil sandalyelerimiz ise tel sandalyelerdir. Oldukça konforlu ve kişiselleştirebileceğiniz bir üründür. Minder, renk ve kolçak seçimi size kalmış. Sandalyelerde modellerimiz ise Lotus, Lotus Plus, Starleg, Penyez ve Ütopya’dır. Sizin için en iyisini üretiyoruz.