Kafe Masa Takımı

Kafe Masa Takımı

Kafeler için en önemli ürünlerden bir tanesi masalar oluyor. Daha doğrusu masa takımları denebilir. Masa takımları öncelikle ortamın dekorasyonu ve dizaynı için büyük öneme sahiptir. Bununla birlikte insanlar tarafından kullanılacağından dolayı rahat ve kullanışlı olması da gerekir. Aynı zamanda her zaman estetik görünen kafe masa takımı modelleri tercih etmek önemlidir.

Kafelerde masa takımlarının mekan ile uyumlu olmasına dikkat edilir. Hem kafe hem de kafe müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak birçok farklı model bulunur. Gerek müşterilerin rahat etmesini gerekse insanların ilgisini çekmeyi sağlamak adına kaliteli masa takımları ön plana çıkar.

Konsepte uygun bir masa takımı için hem estetik hem kaliteli hem de uzun kullanım ömrüne sahip olan ürünler tercih edilebilir.

Kafe Masa Takımlarının Modelleri

Kafelerde kullanılmak üzere tasarlanan masa takımlarının birçok farklı modeli bulunuyor. Bu doğrultuda da her kafe, kendi konseptine ve ihtiyaçlarına uygun olan modelleri tercih edebilir. Genel olarak kafe masa takımı modelleri ve özellikleri şöyledir:

  • Firkete ayaklı masa takımı
  • Pi ayaklı masa takımı
  • 4 kişilik masa takımları
  • 6 kişilik masa takımları
  • 70x70 ve 130x70 masa takımları
  • İsteğe göre özel tasarlanacak masa takımları

Masa takımları, ihtiyaca göre birçok farklı tasarıma sahip olabilir. Standart olarak sunulan ürünlerin yanı sıra ihtiyaca göre özel renk ve tasarımlarda masa takımı üretilmesi gibi bir imkan da vardır.

Kafe Masa Takımları Ne Kadar?

Ürünlerde farklı fiyatlar söz konusu olması çok doğal bir durumdur. Çünkü her model farklı özelliklere sahip olabiliyor. Modele bağlı olarak ödenmesi gereken ücretler değişkenlik gösterir. Bu noktada kafe masa takımı fiyatlarını etkileyen önemli unsurlardan bir tanesi masanın kaç kişilik olacağı yani boyutudur.

Aynı zamanda üretiminde kullanılan metal, ahşap ve benzeri malzemeler de fiyata etki eder. Özel tasarım ürünlerde ise tasarıma bağlı olarak fiyatlandırma yapılır. Genel olarak belirtmek gerekir ki birbirinden farklı modellere uygun fiyatlar ile sahip olunabilir.

Bu alanda firmamızdan hizmet alarak hem kaliteli hem estetik hem de ekonomik fiyatlı kafe masa takımları satın alabilirsiniz.