Kafe Sandalyesi

Kafe Sandalyesi

Eğer kafe işletiyorsanız ya da yeni işletmeye başlayacaksanız masa-sandalye tercihini iyi yapmanız gerekir. Çünkü müşterilerin en çok vakit geçirecekleri yer bu mobilyalardır. Uzun süre oturdukları sandalyelerin rahat olması işlerinizin de artmasını sağlar. Konforlu sandalyeler müşterilerinizin hoşuna gider, kalkmak istemezler ve daha uzun süre işletmenizde kalırlar. Eğer rahatsız sandalyeleriniz olursa da kısa sürede kalkmak isterler ve bir daha gelmezler. Bu ufak ayrıntılar cironuzu arttırmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle sandalye seçimlerine çok dikkat etmelisiniz.

Kafe Sandalye Modelleri

Kafe sandalyeleri genelde minderli ve metal olur. Bunun nedeni hem daha rahat olmaları hem de şık görünmeleridir. Minderler hem oturma hem de yaslanma bölgesinde yer alır. Bu sayede müşterilerinizin uzun süre otursa dahi vücutları ağrımaz. Ayrıca metal kol koyma bölgelerinde de doğal ahşap kolçaklar bulunur. Yani rahatsızlık verecek hiçbir ürün kullanılmaz. 160 kg taşıma kapasitesine sahip sandalyeler suni deriden üretilen minderleri ile konforlu bir deneyim yaşatır. Özellikle siyah, beyaz gibi klasik renkler kullanılır. Bu sayede farklı dekorasyonlara sahip tüm kafeler ile uyum yakalar.

Birinci sınıf malzeme kullanılarak üretilen sandalyeler oldukça modern, şık ama bir o kadar da spor bir görünüme sahiptir. Yüksek kalitede fabrikasyon özellikleri sunan ürünler metal gövdeli ahşap ayaklı da olabilir. Eğer farklılıktan yanaysanız bu tarz modellere göz atabilirsiniz. Metal, demir çubuk malzeme ve suni deri kullanılarak üretilen sandalyeler de sıklıkla tercih edilir. Bu modellerde minderler tüm sırt ve oturma bölgelerini kaplar. Bu yüzden oldukça konforlu bir oturma deneyimine sahiptir.

Kafe Sandalyesi Renkleri

Kafenize sandalye seçerken dekorasyonunuza uygun renklerde mobilyalar satın alabilirsiniz. Özellikle metal modellerde siyah, lacivert ve beyaz renkleri hakimdir. Biraz daha farklılıktan yanaysanız turkuaz metalli, siyah minderli sandalyelere de göz atabilirsiniz. Eğer kafe dekorasyonunuz daha sadeyse turuncu, sarı, mavi ya da gri renklerindeki minderli sandalyeleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede işletmenizin daha eğlenceli ve renkli bir yer olmasını sağlayabilirsiniz. Renkler seçilirken metal ve ahşap kolçaklar ile uyumlu olmasına dikkat edilir.