Lotus Sandalye

Lotus Sandalye

Lotus sandalye zarif kıvrımları ve tel gövde formuyla modern yaşamı temsil ediyor. Sandalye tasarımında önce rahatlığa sonra şıklığa bakılarak tercih yapanlar, tel sandalye tasarımının önce estetik görünüme sonra konforuna hayran kalıyor. Theia Tasarım, lotus çiçeğinden aldığı ilhamla Lotus sandalye modellerine hayat veriyor. Lotus çiçeğinin zarafeti, bilgeliği, tutku özelliği Lotus tel sandalyelerin özünü oluşturuyor.

Lotus sandalye modelleri üç gruba ayrılıyor; kolçaklı, klasik, renkli kolçaklı Plus tasarım. Tüm modellerde şıklık ve rahatlık ilgiyi cezbediyor. Tel gövdenin minimal zarafeti yumuşak bir minderle destekleniyor, kolçak detayıyla konfor alanı yükseltiliyor. Sandalyelerin dayanıklılığını artıran ayakları, rahatlığını sağlayan ise oturma ve yaslanma alanıdır. Lotus tel sandalye, mükemmel planlanmış dengesiyle beklentileri aşan bir konfora sahip.

Tel sandalyeler, önce şıklığıyla sonra rahatlığıyla dikkatleri çekiyor, büyük avantaj sunuyor. Tel sandalyelerin işlevselliği, kullanıcılar arasında kulaktan kulağa yayılıyor, geniş kitlelere ulaşıyor. Theia Tasarım, uzun süreler oturulduğunda dahi konforundan ödün vermeyen ergonomik sandalye modeliyle her seferinde beğeni yorumları alıyor.

Lotus Sandalye İhtişamıyla Yaşamın Merkezinde

Sandalyelerin rahat olması, kullanım alanlarındaki verimliliği olumlu yönde etkiliyor. Kafe, restoran, otel, küçük işletme, ofis, mağaza, çalışma odası, balkon, teras ya da konsept alanlarda Lotus sandalye kullanımı yoğun. Kullanım alanına göre klasik, kolçaklı, renkli modeller tercih ediliyor. Sandalyenin hafifliği, taşımayı kolaylaştırdığından açık hava etkinliklerinde dahi Lotus sandalye konforundan yararlanılıyor. Tel sandalyeler zarif tasarımı sayesinde kır düğünlerine şık bir ambiyans kazandırıyor, event programlarının dekorasyonunu şekillendiriyor. Lotus çiçeğinin saf, duru, zarif özelliklerini tel sandalyelerde keşfedenler, yaşam alanlarında Lotus sandalyeleri keyifle kullanıyor.

Theia Tasarım Zarafeti Keşfe Hazır

Theia Tasarım, “the shine of life” mottosu ile hayatın her alanında etkisini gösteriyor. Sandalye gibi temel bir eşyadan beklenilen sadece konfor ve dayanıklılıkken, Theia Tasarım, şık dokunuşlarıyla beklentileri zenginleştiriyor, bu beklentileri benzersiz sandalye modelleri ile karşılıyor. Lotus sandalye serisi, tüm zamanların en yalın, en şık tasarımları arasında parlıyor, keşfedilmek için hazır bekliyor. Evinizde, iş yerinizde, keyif alanlarınızda, etkinliklerinizde Lotus sandalyelere yer açın, görkemli zarafetinden doyasıya yararlanın.