Masa Takımı Parçaları

Masa Takımı Parçaları

Masa takımı modelleri her şeyiyle birlikte değerlendiriliyor. Masa takımı parçaları, takımın modelini, tarzını belirleyen en önemli etken sayılıyor. Masa – sandalye takımları genellikle ahşap ağırlığında üretiliyor. Ahşabın yani ağacın türü değişerek renk ve doku farklılıkları kapsamında modelin zenginleşmesinde rol oynuyor. Ancak masanın esas modelini belirleyen kabul edilmelidir ki parçalar oluyor.

Masa takımı parçaları masa ayağı, sehpa ayağı ve sandalye minderi gibi önemli desteklerden oluşuyor. Ahşap bir masa yüzeyinin ayak kısmı metal, tel, firkete, metal malzemelerden tasarlanmış farklı formlarda görünüme sahip olabiliyor. Theia Tasarım, masa sandalye takımı modellerinde yenilikçi ve modern anlayışa göz kırpıyor, çağın ötesinde zamansız tasarımlara imza atıyor. Masa ve sandalyelerde firkete ayak, tel gövde tercih ediliyor. Bu tasarım ahşapla, yumuşak ve sağlıklı bir minderle tamamlanıyor.

Masa Takımı Parçalarında Son Trend

Masa sandalye takımı parçaları için firkete ayak ve sırt minderi çok popüler. Mobilya trendlerinde tel sandalye ve firkete ayak birkaç sezondur çok seviliyor, her tasarımda kullanılıyor. Zamanın ötesine hitap eden bu parçalar, tasarımı güçlendiriyor, uzun yıllar birkaç farklı dekorasyona hitap etmesini sağlıyor. Tel gövde minimaliz ve şık yönüyle ev, ofis, restoran, bahçe, teras, balkon, otel ve benzeri birçok alanda keyifle kullanılıyor. Dekorasyonun havasını değiştiren ve belirgin bir şıklık kazandıran tel sandalyeler, masa takımı modelleri için de son derece zarif bir tamamlayıcı diyebiliriz. Theia Tasarım, masa takımı parçaları kategorisinde son yılların trendlerine göz kırpıyor, ekonomik çözümler geliştiriyor.

Theia Tasarım ile Şık Masa Takımlarına Sahip Olun

Theia Tasarım’ın masa takımı parçaları ile ev ve ofislerinizdeki eşyalarınızı yenilemeye hazır olun. Ahşap bütünlüğe sahip masanızın artık eskidiğini düşünüyor ya da bir yenilik ihtiyacı hissediyorsanız masa ve sandalye takımlarınızın ayaklarını değiştirebilirsiniz. Firkete sehpa ayağı, firkete masa ayağı ve tel sandalye için sırt minderi çeşitleri ile birkaç küçük dokunuşla eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Theia Tasarım, güçlü ve modern çizgiye sahip tasarımlarında kullandığı tüm parçaları sizler için bağımsız satışa sunuyor, sizi yeniliğe davet ediyor. Yeni ve modern eşyalara sahip olmak için hemen masa sandalye takımı parçaları kategorimizi inceleyebilirsiniz.