Bar Sandalyesi

Bar Sandalyesi

Bar sandalyesi ya da diğer ismiyle bar taburesi, yüksek ayak boyuna sahip sandalye modelleridir. Bar sandalyeleri, kendine has tasarımlarıyla oldukça işlevsel ve modern görünüme sahiptir. Yüksek boydaki masaların, tezgahların kullanımında tercih edilen bar sandalyeleri, tasarım anlamında zengin bir yelpaze sunuyor. Gece kulüplerinde, barlarda, kahve ve kafe zincirlerinin kahve barlarında farklı görünümlerde uzun sandalyeler görebilirsiniz. Her biri dekorasyona özel tasarlanıyor ya da seçiliyor.

Bar sandalyelerinde tasarım mutlaka uzun olmalıdır. Bar kelimesinin Türkçe karşılığı “çubuk” anlamına geliyor. Bar sandalyesi uzun bir çubuğun üzerine konumlandırılmış oturma alanından ve ayak dayama yerinden oluşuyor. Bar kelimesinin karşılığını tam anlamıyla veren tasarım, yüksek görünümüne rağmen fazlasıyla konforlu, ergonomik ve şık sandalye deneyimi sunuyor, bar dekorasyonunu zenginleştiriyor.

Bar Sandalyesi Modelleri

Bar sandalyesi modelleri öylesine zengin ve işlevsel ki sadece barlarda kullanılmıyor, kafelerde, evlerde, ofislerin kafeterya – yemek bölümlerinde de aktif kullanılıyor. Amerikan stil mutfak dekorasyonunda bar tabureleri olmazsa olmaz bir rol üstleniyor, mutfağın işlevselliğini artırıyor.

Bar sandalyesi çeşitleri ahşap, metal, tel, plastik malzemelerden üretiliyor. En çok kullanılan tasarım malzemesi ahşap ve tel olan diyebiliriz. Ahşabın doğallığı, tel formların ise modern görüntüsü nedeniyle bu iki malzemenin yoğun bir popülariteye sahip olduğunu söylemek mümkün. Theia Tasarım koleksiyonlarını da süsleyen tel gövdeli bar sandalyesi modelleri, minderli tasarımıyla beklentiyi karşılıyor.

Tel bar sandalyesi tasarımları siyah, gold, gümüş renk seçeneklerine sahip. Sandalyeler oturma kısmında ve isteğe bağlı olarak sırt dayama bölümünde yumuşak bin minderle tasarlanıyor. Sandalyenin ayak kısmında ise ayak dayama bölümü bulunuyor. Bu tasarım uzun saatler oturulduğunda bile konfordan ödün vermiyor, fiziksel olarak rahatsızlık vermiyor.

Bar Sandalyesi Fiyatları

Bar sandalyesi modelleri ve fiyatları geniş bir skala sunuyor. Sandalye fiyatları tasarıma göre değişse de her bütçeye uygun model seçeneği bulunuyor. Bar, iş yeri, kafe, ev, ofis gibi alanlarda kullanabileceğiniz bar sandalyesi için en uygun fiyat fırsatını Theia Tasarım’da bulabilirsiniz. Theia Tasarım, zamansız çizgisiyle daima modern ve şık ürünler hazırlıyor, dekorasyonunuzu tamamlıyor. Tüm ürün koleksiyonlarını görmek için ürün kategorilerini hemen gezintiye çıkabilirsiniz.