İstanbul Sandalye Fabrikası

İstanbul Sandalye Fabrikası

    İstanbul Sandalye fabrikası denince akla ilk gelen kurumların başında firmamız gelir. THEİA Tasarım popüler şekilde sandalye üretimi ve satışı yapan şirketlerden biridir. Firmamız uzun yıllardır hizmet vermesini nedeniyle tecrübeli şekilde sektörde yer alır. Ayrıca uygun fiyat seçenekleri sayesinde istenilen her model makul ücretlerde satılmaktadır. Firmamız 15 yıldan fazladır müşterilerine hizmet veren güvenilir kurumlar arasında bulunur. Bu nedenle müşteri portföyümüz oldukça geniş ve çeşitlidir. Özgün ve kaliteli tasarımlarımız sayesinde sektörde yer edinen şirketimiz, ev dekorasyonu konusunda sınırsız hizmet sunar.

    Ev dekorasyonu ve mobilya denince akla ilk gelen ürünlerin başında sandalyeler gelir. Sandalye ve koltuk gibi ürünler insanların oturması için yapılmış işlevsel araçlardır. Gündelik hayatımızda sandalye olmayan yerleşim yeri görmek neredeyse imkansızdır. Masalarda, restoranlarda, kafelerde, tiyatro salonlarında, çay bahçelerinde, sinema salonlarında, evlerde, iş yerlerinde, internet kafelerde, firmalarda ve akla gelen her alanda karşımıza çıkmaktadır. Sandalyeler temel ihtiyaç ürünleri olması sebebiyle her meskene lazım olan ürünlerdir.

     Sandalye tercihi yapılırken bazı hususlara dikkat etmek gerekecektir. İlk olarak rahatlık, konfor ve sağlıklı oturuş gibi özelliklere önem gösterilmelidir. Özellikle saatlerce iş yerinde oturulan sandalyeler sağlık açısından önemlidir. Bel ağrısı, sırt ağrısı gibi durumlara vesile olmadan kaliteli duruş sağlayan sandalyeler tercih edilmelidir. İkinci olarak tabi ki fiyatlara dikkat etmek önemlidir. Fiyat performans dengesine bakılarak alınan sandalyenin tahmini maliyetini düşünerek satın alma işlemi yapılmalıdır. THEİA tasarım bu konuda kolaylık sağlayarak düşük ve makul fiyatlarla hizmet sunar. Dikkat edilmesi gereken bir başka hususta sandalyelerin dizaynı ve görselidir. Alınmak istenen sandalyelerin estetik görünümü ve kaliteli tasarıma sahip olması gerekir. Sandalyeler temel ihtiyaç ürünü olmasına rağmen dekoratif olarakta etkin rol oynar. Bu nedenle tercih ederken görünüme önem verilmesi gerekmektedir. THEİA tasarım farkıyla hem konforlu hemde estetik görünümlü sandalyelere ulaşabilirsiniz. Şirketimiz İstanbul sandalye fabrikası olarak nam salmış yerlerden birisidir. Bu sebeple toptan satış ve toplu üretim mevcuttur. Şirketimiz ile kontak kurarak ve istediğiniz modelleri seçerek tüm ihtiyaçlarınızı ortadan kaldırmak kolaydır.