Kafe Sandalyesi

Kafe Sandalyesi

Kafe sandalyesi söz konusu ise ideal olan, kolların, bacakların, dizlerin ve gövdenin doğru pozisyonda ayarlanmasına izin veriyor olmasıdır. Kafenizde kullanacağınız sandalye modeli, müşterilerinize harika ve konforlu bir oturma deneyimi vadetmelidir. Bu sayede müşterileriniz daha memnun ve mutlu şekilde iş yerinizden ayrılacaklardır.

Kafe Sandalyesi Seçimi

İş yerinizi oluşturacak mobilya seçimi bu kadar basit bir iş olmayabilir. Bu ortamı oluşturan öğeler arasında sandalyeler vurgulanmayı hak ediyor. İş ve/veya eğitim, bir kişinin uzun süre oturmasını gerektirdiğinde, bu öğenin kalitesi hem sağlığınızı hem de üretkenliğinizi etkiler. Bu bağlamda ergonomik bir kafe sandalyesi iyi bir yatırımdır.

Kafe Sandalyesi Konfor Sunmalı

Gözlerin görmediğini, bel bölgesi hisseder. Eğer bir sandalye iyi tasarlanmadıysa başta bel bölgeniz olmak üzere, vücudunuzun çeşitli alanlarında acı ve ağrı yaratabilir. Eğer kafenizde kullandığınız sandalyeler konfor vadetmiyorsa, bu müşterilerinizi rahatsız edebilir. Mobilyanın güzelliği önemlidir, ancak ergonomik bir sandalye seçerken bazı özelliklerin mutlaka bulunması gerekir. Ürünü seçerken bazı konuların analiz edilmesi gerekir: bileşenlerin ayarlanabilirliği, sırt için yeterli destekli sırtlık (özellikle bel için), yatırma mekanizması, hareketlilik ve son olarak malzeme bileşimi.

Ayarlanabilir Bileşenler

Kafe sandalyesi ayarlanabilir bileşenler ile fark yaratır. Bu bağlamda, sandalyenin doğru duruşu korumanıza izin vermesi mümkün olur. Bir sandalyeye oturduğunuz zaman ayaklar yerde düz olmalı, uyluklar yere paralel ve ön kollar çalışma yüzeyine paralel olmalıdır.

Bu nedenle mobilyaların yükseklik ayarının ve masanızla uyumlu olmasına dikkat edin. Aksi takdirde, olması gerekenden daha yüksek veya daha aşağıda konumlanabilirsiniz. İlk durumda diz arkasındaki hassas bölgeler çok fazla baskı alabilir ve kan dolaşımı bozulabilir. İkinci durumda, dizleriniz kalçalarınızdan daha yüksekse, vücut ağırlığınız kötü dağılabilir ve sonuç olarak rahatsızlık ve ağrıya yol açabilir.

Ayarlanabilen bir diğer bileşen ise kolçaktır. Bu parçanın da ileri geri kaydığından emin olun. Kafenizde müşterilere ekstra rahatlık sağlaması açısından sandalyenin kol bölümleri olmasını da isteyebilirsiniz. Bu destek dinlenme sağlamalı ve omuzların gevşemesine katkıda bulunmalıdır. Aynı zamanda ürünün sırt desteği sunması da çok önemli bir detay olarak dikkat çekmektedir.