Theia Tasarım

Masa Sandalye Takımı Çeşitleri

Masa Sandalye Takımı Çeşitleri

Masa Sandalye Takımı Çeşitleri

Şehirli yaşamın en çok kullanılan eşyası masa, genellikle sandalyelerle birlikte takım olarak satışa sunuluyor. Masa sandalye takımı çeşitleri masanın şekline ve malzemesine göre değişiyor. Dekorasyona göre ahşap, metal, tel masa sandalye takımları bulunuyor. Her takım, uygun dekorasyona yerleştirildiğinde kendini gösteriyor, modern bir atmosfer oluşturuyor.

Masa sandalye takımlarında önemli olan şey dekorasyon, konsepttir. Tasarımcılar yeni bir takım üretecekse eğer kullanım alanını analiz etmeyi tercih ediyor. Örneğin, kurumsal yaşamda kullanılan masa sandalye takımı çeşitleri çok daha farklı, gelişmiş özelliklere sahiptir. Priz kullanımı, bilgisayar kullanımı gibi birçok detay masanın şeklini, uzun çalışma saatleri ise sandalyelerin konforunu, ergonomik yapısını belirliyor.

Hazır masa sandalye takımlarında modeller kare, yuvarlak, dikdörtgen formunda geliştiriliyor. Yuvarlak ve kara olanlar çoğunlukla evlere hizmet ederken, dikdörtgen masa modelleri ev, kafe, restoran, iş yeri gibi yerlerde kullanılıyor.

Yuvarlak masa sandalye takımı

Yuvarlak masa sandalye takımı çeşitleri tek yaşayan, çok misafir ağırlamayan, iki ya da birkaç kişinin yaşadığı küçük evlerde kullanılıyor. Yuvarlak masa formu, şık sandalyelerle tamamlanıyor, küçük alanların işlevselliğini artırıyor.

Kare masa sandalye takımı

Kare masa takımı en çok kafe ve restoranlarda karşımıza çıkıyor. En az iki kişilik tasarlanan kare masalar hem çok şık hem de çok modern bir tasarımdır. Evlerde de sosyal alanlarda da beklentileri karşılıyor, işlevselliğiyle kullanılan mekâna verimlilik kazandırıyor.

Dikdörtgen masa sandalye takımı

Dikdörtgen masa sandalye takımı çeşitleri kalabalık aileleri, geniş toplantı salonlarını hatırlatıyor. Kalabalık yaşantılarda, sıklıkla toplantı yapılan kurumsal firmalarda dikdörtgen masa takımları verimliliğiyle beğeni topluyor.

Masa Sandalye Takımı

Masa sandalye takımı çeşitleri malzeme açısından çok seçenek sunuyor. Sadece ahşap / ağaç masa modelleri bile eşsiz bir yelpazeye sahip. Metal, metal – ahşap, ahşap – cam, tel masa sandalye takımları seçenekleri artırıyor. Son dönemlerin en popüler masa sandalye takımı tel gövdeye sahip tasarımlar oluyor. Hem son derece vintage hem de fazlasıyla modern görünen tel masa ve sandalyeler, birçok yerde kullanılıyor, dekorasyona yenilik kazandırıyor. Theia Tasarım, sınırsız seçenekleriyle zamana meydan okuyan şık, ergonomik ve dayanıklı tasarımlar hazırlıyor, masa sandalye üretiminde kişiye özel hizmet veriyor.