Masa Takımı İmalatı

Masa Takımı İmalatı

Ev, iş yeri, kafe, restoran gibi ortak yaşam alanlarında temel eşyalardan olan masa takımı, hayat kolaylaştırıyor. Masada yemek yemek, masada çalışmak, masada toplantı yapmak, masada sohbet etmek her zaman daha ergonomik ve konforludur. Masa ve sandalye kullanımının yaygınlaşması, özel tasarım masa takımlarının da talep görmesini sağladı. Şimdilerde hazır masa takımı kadar özel üretim de ilgi görüyor. Masa takımı imalatı ev ya da farklı kullanım alanlarına özel yapılıyor. Mutfak ve salonlarda, toplantı odalarında kullanılan masalar, sandalyeleriyle birlikte takım olarak satışa çıkarılıyor. Özel tasarımlarda masanın rengi, malzemesi, kişi sayısı, şekli, sandalyelerin modeli, yüksekliği ve benzeri birçok detay konsepte, dekorasyona, kişilere göre hazırlanıyor. Theia Tasarım, masa takımı imalatı hizmetleriyle gereksinimleri ve beklentileri aynı potada eritiyor, kusursuz masa takımları üretiyor.

Masa Takımının İmalat Süreci

Masa takımı imalatı belli bir sürece sahiptir. İlk aşama her zaman karşılıklı görüşmeyle başlar. Kişiler nasıl bir masa takımı istediğini anlatır, örnek varsa gösterir, kaç kişilik olduğunu ve nerede, nasıl kullanacağını belirtir. Theia tasarımcıları ise ilk görüşme sonucunda masa ölçülerini baz alarak masa çizimlerini gerçekleştirir, en uygun ağacı seçer, ölçülere göre ahşaba şekil verir. Masanın üst tabakası ve ayakları, ardından sandalyeleri sırasıyla istenilen modele, çizilen projeye göre hazır hale getirilir. Ahşap masa tasarımlarında ağacın ham rengi kullanılır genellikle. Sandalyelerde ise döşemeler istenilen renklerde tasarlanarak masa takımının dekorasyona uygun olması sağlanır. Theia Tasarım, masa takımı imalatı aşamalarında şıklığa, kaliteye, ergonomiye önem verir, kusursuz sonuç almaya odaklanır.

Masa Takımı Yaptırmanın Maliyeti

Masa takımı imalatı için spesifik bir fiyat vermek neredeyse imkansızdır. Tasarımcılar birçok unsuru baz alarak projeyi geliştiriyor. Masa takımının modeli, kullanılacak ağaç, sandalye döşemeleri, masa ve sandalye ayaklarında kullanılma ihtimali olan farklı materyaller, işçilik vb. birçok detay masa takımı yaptırmanın maliyetini değiştiriyor. Theia Tasarım, tüm tasarımlarında kaliteli ve estetik ürüne odaklanıyor, bütçeye uygunluğu gözetiyor. Şık ve uygun fiyat masa takımı yaptırmak için ekibimizle görüşebilir, size özel bir fiyat teklifi hazırlamalarını sağlayabilirsiniz. Değişken fiyat piyasasında belirtilen her fiyat yanıltıcıdır. Net bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.