Masa Üretimi

Masa Üretimi

Hazır olarak satın alındığında üzerinde ne kadar büyük bir emek ve işçiliğin olduğu fark edilmeyen masalar, pek çok alanda sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Masa üretiminde kullanılan malzemeler, masa kalitesini ve masa fiyatlarını belirleyen ana faktörler arasındadır.

Masa üretimine başlamadan önce istenilen renkte bir ağacın seçilmesi ve ine bu ağacın ölçülerine ve rengine uygun ebatlar belirlenerek masa ayaklarının üretilmesi gereklidir. Masa üretimi yapan pek çok şirket ve firma arasında en çok tercih edilen Theia Tasarım şirketi, müşterileri için en kaliteli ve en sağlam masaları üretmeye son sürat devam etmektedir.

Masa Üretimi Aşamaları

Masa üretiminin çeşitli aşamaları bulunmaktadır. Bu aşamalar aşağıdaki gibidir:

  • Malzeme ve Ortamın Hazırlanması: Masa üretiminde en önemli noktaların başında zeminin hazırlanması gelmektedir. Zeminin hazırlanması esnasında elektrikli makineler kullanılması gerektiğinden herkese açık olan yerlerde yapılmaması gereklidir, bu sebepten ötürü zemin hazırlama işlemleri genel olarak atölyelerde yapılmaktadır.
  • Zımparalama: Masa üretimi sırasında hazırlanan zemin zımparalanır. Bu aşamada kum zımparası kullanılarak boya öncesindeki pürüzler temizlenir.
  • Yağlama: Zımparalama işlemi ardından bir kat yağ uygulanır. Yağ uygulandıktan sonra 24 saat boyunca beklenir. Bu süre sonunda kuruma gerçekleşir ve ardından tekrardan zımparalama işlemine geçilerek, yağlanan zemin zımparalanır.
  • Boyama: Yağlama ve boyama işleminden sonra zemin boyama için hazır bir hale gelir. Seçilen renk ile zemin boyanır ve malzemeler birbirine eklenerek, masa tamamlanır.

Hepsi ve daha fazlası için Theia Tasarım şirketini takipte kalın!

Masa Üretimi Fiyatları

Masa üretimi fiyatları, verilen emeğe ve işçiliğe göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda masa üretimi sırasında kullanılan çeşitli ürünler ve malzemeler de fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilir. Örnek olarak, üretim aşamasında oldukça fazla ürün kullanılan bir masa fiyatı ile üretim aşamasında az ürün kullanılan bir masanın fiyatı aynı değildir. Bu sebeplerden ötürü masa üretimi fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Masa üretimi fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi alabilmek için Theia Tasarım şirketi ile iletişime geçebilir ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.