Metal Kanepe

Metal Kanepe

Kanepe, oturma odasının merkezidir. Oturma odanız için doğru kanepeyi seçmek önemli bir süreç. En sevdiğiniz rengi seçmekten ve ihtiyacınız olan boyutu tahmin etmekten daha fazlasıdır. Ölçek, alanınızın şekli, trafik akışı ve kullanım amacı, hayalinizdeki kanepeye ve uygun boyutuna karar vermeden evvel dikkate almanız gereken faktörlerdir. Metal kanepe ise çoğu iç mekâna uyum sağlayan birden çok sekil ve tasarım seçeneği vadeder.

Metal Kanepe ile Dekorasyonunuzu Tamamlayın

Üç parçalı geniş bir metal kanepe satın almak konforunuzu en üst düzeye çıkarabilir, ancak bir stüdyo dairede yaşıyorsanız tüm alanınızı tüketecektir. Rahat olabilir ama alanınızı kısıtladığı için konfor seviyenizi düşürebilir. Kanepenizin bir duvarın tüm uzunluğunu kaplamaması gerektiğini unutmamalısınız. Kanepenin her iki tarafında yeteri kadar boşluk olmalıdır. Alanınızı ve onunla neler yapabileceğinizi düşünün ve ardından buna göre kanepenizi seçin.

Tüm oturma odaları eşit yaratılmamıştır. Günümüzde, yaşadığımız mekanlarda her zamankinden daha fazla çeşitlilik var. Yenilenmiş bir çatı katı, açıkta kalan borulara ve mobilyaların önüne geçen taşıyıcı sütunlara sahip olabilirken, diğer evlerin döşenmesi gereken devasa açık kat planları vardır. Bu yüzden mekanınızın şekline uyan bir metal kanepe bulmak çok önemlidir. Ayrıca pencereler, şömineler veya gömme raflar gibi benzersiz mimari özellikleri de hesaba katmayı unutmamalısınız. Alanınız için doğru kanepeye karar vermek için önceden var olan bu özelliklere yoğunlaşın.

Konfor Sunan Metal Kanepe

Bir kanepeye karar verirken, onu mekanınızda nasıl kullanacağınızı düşünün. Objektif ve pratik olun. Kanepede aynı anda kaç kişinin oturacağını bir düşünün. İkiden fazlaysa, üç kişilik daha uzun bir kanepe veya bir sıra koltuk düşünebilirsiniz. Öte yandan, daha az kalabalık aileler için küçük metal kanepe ideal bir seçim olacaktır.

Kanepeniz için ideal sırt yüksekliği yine kendi boyunuza bağlı olacaktır. Kanepenin önüne bir televizyon yerleştirmeyi planlıyorsanız, başınızı dinlendirmek isteyip istemediğinizi düşünün. En rahat koltuk için tipik bir sırt yüksekliği genellikle 26" ile 32" arasında değişir ve daha uzun insanlar genellikle daha destekleyici hissetmek adına daha yüksek koltuklar satın alır.