Tel Sandalye

Tel Sandalye

Bir ofis, iş yeri veyahut ev için önemli olan mobilya parçalarının başında sandalye gelir. Sandalyenin oturma yeri, kolçaklarının yüksekliği ve sırtın eğimi ise son derece önemlidir. Peki, tel sandalye nasıl olmalı ve hangi özellikleri barındırmalı?

Tel Sandalye Rahat Olmalı

Bir ofiste ya da ders çalışırken tercih edilen tel sandalye mümkün olduğunca çok ayar sistemine sahip olmalı. Bu aşamada önemli olan noktalardan bir diğeri ise sandalyenin koltuk ve kolçak yüksekliği ve sırt eğimi diyebiliriz. Sandalyenin sırt dayama kısmına gelince, bu bölüm son derece destek alanı içermeli ve yeteri kadar genişlik sunmalıdır. Yani sandalyenin sırt dayama kısmı yalnızca bel bölümü için değil genel anlamda yeterli büyüklük içermelidir.

Tel Sandalye Malzemesi

Sandalyeniz ağırlığınızı iyi şekilde dağıtmalıdır. Aksi halde vücudunuzda ağrı ve acı hissedebilirsiniz. Özellikle uzun saatler boyunca sandalyede oturuyorsanız; bu durum ciddi problemlere yol açabilir. Hatta sağlınız riske girebilir. Bu nedenle de sandalyeniz hem yumuşak olmalı hem de kaliteli malzemeden elde edilmiş olmalıdır. İdeal olanı ne çok ser ne de çok yumuşak malzemeden elde edilmiş olmasıdır diyebiliriz. Aynı zamanda tel sandalyenin yapım malzemesi size rahatsızlık vermemelidir. Fakat iyi temizlenen bir malzeme olmalıdır. Örneğin, kaliteli materyalden imal edilen sandalyeler nemli bir bezle kolay şekilde temizlenebilir.

Tel Sandalye Oturma Yüksekliği

Sandalye söz konusu olduğunda oturma yüksekliği de önemli bir detay olmaktadır. Ayaklarınız yerde düz olmalı ve bacağınızla uyluğunuz arasında dik açı oluşturmalıdır. Ayrıca iyi sandalyelerin beş yıl garantisi ve ergonomik sertifikaları vardır. Aşırı pahalı olan her şey iyi değildir. Bu tür modeller, stil ve tasarım nedeniyle daha yüksek bir fiyata sahip olma eğilimindedir.

Tel Sandalye Rahatlığı

Sandalyeyi ne için kullanacağınız fark etmeksizin, herhangi bir tel sandalye üstün konfor sunmalıdır. Bu sayede görevlerinden birini yerine getirmiş olur. İster müşterileriniz ister aileniz ya da çalışanlarınız için bir sandalye arıyor olun, ürünün konforlu kullanım deneyimi sunduğundan emin olmanız çok önemli bir detaydır. Bu durum ürünün titiz bir şekilde üretilmesiyle de yakından ilgilidir.