Tel Sandalye

Tel Sandalye

Odanızı demir sandalye olarak da bilinen tel sandalye 4Lü ve 2Li setleri ile havalı hale getirmek istemez misiniz? O zaman özel tasarımcılar ile hazırlanmış kendi evinize özgü hem şık hem rahat tel sandalyeler tam size göre! Kolayca masanızla takım olabilecek bir çok tel sandalye modelleri ve desen çeşitleri bulunmaktadır. Yaşam tarzına uyacak  birbirinden şık tel sandalyeler az yer kaplayarak çok renk alternatifiyle evinizi güzelleştirecektir.

  • Metal olarak tasarlanan ayakları ve gövdesi sayesinde yüksek taşıma kapasitesiyle dayanıklı, deri minderi sayesinde ise oldukça konforludur. Fiyat performans ürünü bu şık tel sandalyeler konforlu olması sebebiyle son zamanlarda çokça tercih edilen popüler bir modeldir. Leke tutmayan silinebilir deri yüzeyi kaplamasıyla da oldukça kullanılabilir bir üründür.
  • Ayaklarındaki kaplama sebebiyle zemine zarar vermeyen tasarımı vardır. Ayrıca tel sandalyeler terletme yapmayan yapıya sahiptir. Kusursuz işçilik ve sağlamlıkla, kurulumu basit, temizlenmesi kolay, kaliteli ve ergonomik tel sandalyeleri müşteri memnuyetini ön planda tutan mağazadan alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
  • Geri dönüştürülebilen malzemelerde yapılan çevre dostu tel sandalyeleri kişiselleştirerek dekorasyon tarzına rahatça uydurabilirsiniz.

Özgün tasarımlı, uzun ömürlü ve dayanıklı en ucuz tel sandalye ile uzun yıllar hem paranızdan tasarruf edip hem de evinizin estetiğinden ve kalitesinden ödün vermeyeceksiniz.

Tel sandalye modelleri

  • Kafes tel sandalye
  • Sırt minderli tel sandalye
  • Ahşap kollu penyez tel sandalye
  • Poyraz kollu tel sandalye
  • Piramit ayaklı metal sandalye
  • Örümcek metal sandalye

Tel Sandalye modelleri siyah, beyaz, kahve, bakır kaplamalı başta olmak üzere birçok renkte Mutfak Sandalyesi Bahçe Sandalyesi Balkon Sandalyesi ve yemek masası olarak her mekânda, özellikle ev, kafe, otel, ofis gibi iç mekanlarda ve bir çok alanda kullanım için uygundur.

Tel sandalye fiyatları

Tel sandalye fiyatları, imalatına bağlı olarak kafes tel sandalye ve sırt bölgesinde minderli tel sandalye modellerinde genişliğine, sırt yüksekliğine, oturum yüksekliği ve derinliğine göre değişiklik göstermektedir.

Daha fazla bilgi için birbirinden konforlu tel sandalyeleriyle yıllardır kalitesiyle ön plana çıkan Theia tasarım web adresini / ziyaret edebilirsiniz.